Viu Nou Barris

Viu Nou Barris

Política de Privacitat

TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS

LLEGEIXI ATENTAMENT L’AVÍS LEGAL ABANS DE PROCEDIR A ENVIAR LES DADES DE CARÀCTER PERSONALS

Les associacions de Nou Barris de Barcelona: Eix Nou Barris Centre Comerç, Eix Comercial Maragall, Associació de Comerciants Entorn Virrei Borbó, Federació de Comerç i Serveis de Nou Barris, Associació de Comerciants de la Zona Nord, Associació de Comerciants de Via Júlia, Associació de Comerciants del Passeig Verdum, Associació de Comerciants Fabra Centre, Unió de Botiguers de Pi i Molist, Associació de Comerciants de Roquetes de Barcelona, Associació Comerç i Empresa Trinitat Nova, Associació de Comerciants Valldaura, Associació de Botiguers Turó de la Peira, Associació de Comerciants La Rambleta, Associació de Concessionaris Mercat de la Mercè, Associació de Concessionaris Mercat de Canyelles, Associació de Concessionaris Mercat de Montserrat, Associació de Concessionaris Mercat de La Guineueta, Associació de Concessionaris Mercat de la Trinitat, Associació de Concessionaris Mercat de Núria i Associació de Concessionaris Mercat Ciutat Meridiana (als presents efectes i des d’ara, VIU NOU BARRIS) endeguen diverses newsletters, promocions i activitats en els que les persones interessades podran prendre part, previ registre en el formulari pertinent que trobaran en el lloc web. Igualment, els usuaris en el moment de donar d’alta la seva participació rebran de VIU NOU BARRIS el Newsletter i informació sobre altres ofertes i promocions que puguin ser del seu interès.

En compliment de les estipulacions de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter Personal (LOPD), VIU NOU BARRIS li informa que les dades que l’usuari facilitarà a través dels formularis de participació a les activitats que organitzi VIU NOU BARRIS seran conservades en un fitxer de dades personals de titularitat de l’associació a la que l’usuari hagi indicat en el moment de realitzar el registre amb les finalitats de gestionar la seva participació en un sorteig o promoció particular, d’informar-lo sobre altres activitats que dugui a terme aquesta associació i de fer-li arribar el Newsletter de VIU NOU BARRIS.

Només es podran donar d’alta els majors d’edat. Sense perjudici de l’anterior i en cap cas, VIU NOU BARRIS es fa responsable dels efectes o conseqüències que els registres de menors de 18 anys puguin ocasionar. En qualsevol moment, els pares/tutors d’un menor de 18 anys que hagi complimentat i enviat el formulari sense autorització podran revisar, cancel·lar o oposar-se al tractament de dades personals per mitjà d’un missatge a la següent direcció de correu electrònic: info@viunoubarris.com, indicant la referència “LOPD VIU NOU BARRIS”.

Amb l’enviament de les dades personals a través d’aquest formulari, l’usuari atorga el seu consentiment a VIU NOU BARRIS perquè aquesta pugui disposar de les seves dades personals per a les finalitats descrites. L’usuari ha de facilitar dades actualitzades i vertaderes, del contrari VIU NOU BARRIS i l’associació pertinent no es fan responsables de no poder realitzar una deguda gestió de la participació al sorteig o promoció, d’informar sobre altres activitats i d’enviar degudament el Newsletter. VIU NOU BARRIS i l’associació pertinent es comprometen que les dades personals facilitades pels usuaris seran tractades de forma totalment confidencial i segons totes les mesures de seguretat establertes per la Llei amb la finalitat d’evitar accessos i tractaments no autoritzats. Cada associació serà responsable del seu fitxer de dades personals i atendrà personalment els drets dels afectats que li corresponguin. VIU NOU BARRIS en compliment de l’article 5 de la LOPD informa que l’enviament dels formularis amb les dades personals és de caràcter facultatiu i que en qualsevol moment, l’usuari pot exercitar el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició respecte de les dades facilitades. En aquest cas, l’interessat ha de dirigir-se a VIU NOU BARRIS mitjançant un missatge de correu electrònic a info@viunoubarris.com indicant a la referència del missatge “LOPD VIU NOU BARRIS” i detallant les dades que desitja modificar o cancel·lar. La petició serà atesa per l’associació responsable del fitxer de dades on siguin tractades les dades personals de l’usuari peticionant.

HE LLEGIT ATENTAMENT EL PRESENT AVÍS LEGAL I AMB L’ENVIAMENT DE LES MEVES DADES ATORGO EL MEU CONSENTIMENT PERQUÈ SIGUIN TRACTADES PER VIU NOU BARRIS PER A LES FINALITATS DESCRITES.

Carregant...
x
X